Impressiona’t amb l’impressionisme. Introducció.

Us presentem un video que ens introdueix al que va ser l’impressionisme.

Presta molta atenció al video i pregunta allò que calgui perquè hauràs de contestar unes preguntes que t’ajudaran a tenir més clar aspectes de l’impressionisme.

1-Definció.

2- Quan i com neix aquest moviment?

3-Digues dues característiques del moviment.

4-Fes una llista dels pintors impressionistes que s’esmenten en el vídeo.

Anuncis

27 responses to “Impressiona’t amb l’impressionisme. Introducció.

 1. L’impressionisme és un moviment pictòric i musial que neix a França a finals del segle XIX. Neix a París el 15 d’abril al 1874, on fan una exposició que va ser un fracàs. Un crític d’una revista fent burla del quadre de Monet (Impresión sol naciente)va posar-li aquest nom. Pintar a pinzellades i fer barreges de colors són característiques de l’impressionisme. Hi ha varis pintors impressionistes: Monet, Manet , Renoir, Van Gogh, Degas .

  Força bé!

 2. Vladimir i Oihane

  És un moviment pictòric i musical que neix a França a finals del S.XIX.
  Va néixer el 15 d’ Abril de 1874 a París (França). Un crític es va burlar del quadre de Monet : Sol naciente. I per això els va dir impressionistes. Els quadres no tenien detalls, estaven fets de taques, no tenien perspectiva, no definien els contorns i els feien al camp, també feien pinzellades.
  Els pintors impressionistes són: Monet, Sisley, Renoir, Van Gogh, Matisse, Korot, Manet, Pizarro, Deghag, Gaughin Cezan, Vlamig, Kinfi.

  Força bé!

 3. L’impressionisme és un moviment pictòric i musical que neix a França a finals del S.XIX.
  L’impresionisme va néixer per uns senyors que es va burlar dels quadres exposats a un museu i va dir que aquells quadres es dirian quadres impressionistes. Repetir aquest tros!Les característiques que té un quadre per ser impressionista són:
  1-Pintar amb pinzellades.
  2- No tenen detalls.
  3-Tenen un efecte de llum.
  4-Barreja de colors.
  5-Pintura a l’aire lliure.
  Uns dels artistes mes famosos de l’impressionisme són:
  1-Monet.
  2-Manet.
  3-Pisarro.
  4-Sisler.
  5-Van Gogh.
  6-Gaughin.
  7-Renoir..
  8-Matisse.
  9-Titue.

  Bé.

 4. Nelly i Cristobal

  L’impresionisme és un moviment pictoric i musical que neix a França a finals del S.XIX.Va neixér al 15 d’abril de 1874 a París fent una exposició que va ser un fracàs.Un periorista es va burlar del quadre ” Impresión del sol naciente” i per això els van dir pintors impressionistes. Dos de les característiques són : La llum afecta el paisatge i la plenitud del color. Els pintors es deien : Monet, Pissarro , Van Gogh , Manet, Degas, Gaughin i Renoir.

  Nois, coneixeu més característiques!!
  Me’n dieu alguna més?

 5. L’inpressionime és un moviment pictoric i musical que neix a França a finals del s.XIX. El 15 d’abril del s.XIX , Paris (França) alla fan una expucició. Un escriptor es va burlar del quadre, i li va ficar el nom de l’impressionisme.
  Els inpressionistes per fer els quadres capten la llum, a pinzellades, no es fixen amb els detalls, la llum afecta els colors, mesclen els colors, pinten a l’aire lliure.Els pintors que són impressionistes són:Manet, Monet, Pissarro, Renoir, Van Gogh, Sisley.

  Cal revisar el text abanms d’enviar, hi ha frases que no estan ben escrites!!! reviseu i torneu a enviar

 6. JUAN PABLO I NOELIA.

  Moviment pictòric i musical que neix a França al final del s.XIX. El 15 d’ Abril de 1.874 al s.XIX a París/França.
  Un senyors que es dedicaven a l’ impressionisme van una exposició i la exposició va ser un fracàs.Després un periodista va veure els quadres i els va posar els noms de impressionistes.
  Les característiques de l’ impressionisme són la llum afecta al quadre, no fan detalls, ho fan a pinzellades, barreja de colors i dibuixen a l’ aire lliure.
  Els pintors més famosos de l’ impressionisme són: Manet, Monet, Pissarro, Van Gogh, Degas, Renoir , Gogen , Sisley.
  Juan Pablo i Noelia.

  Força bé!

 7. L’impresionisme és un moviment pictòric i musical que neix a França a finals del s.xix. El 15-4-1874 fan una expocisió que és un fracas. El escriptor d’una revista fa néixer l’impresionisme riense del quadre de Monet. Els quadres impresionistes tenen diferents característiques com per exemple: es deixen molts detalls, la llum ha d’afectar al quadre a l’aire lliure, la planitut del color i utilitzen la técnica de la pincellada. Alguns dels pintors impressionistes del moment són Monet, Manet, Renoir, Maket, Degas, Gaughin, Pissarro, Van Gogh, Matisse, Blaminc, Sesam i Sisley.

  Reviseu les faltes marcades!
  Està força bé.

 8. L’impressionisme és un moviment pictòric i musical nascut a França a finals del S. XIX, concretament al 15 d’abril del 1874.
  Un grup de persones van fer una exposició però va ser un fracàs perquè aquells cuadres eren diferents als que feien en aquella època. Un crític, de nom Louis Leroy es va burlar de “Impressió: Sol Naixent” de Monet, i va en Louis va ser qui va posar el nom d’impressionistes a aquells grans pintors.
  Les característiques d’un quadre impressionista són: volien fer captar la llum, donaven petites pinzellades per donar-li un toc diferent al quadre, mesclaven colors, no precisaven detalls i pintaven a l’aire lliure per tenir uns paisatges més enriquits. Aquest són els pintos que anomenen al vídeo:
  Monet (n. 1840-m. 1926)
  Manet (n.1832-m.1883)
  Pissarro(n.1830-m. 1903)
  Renoir (n.1841-m.1919)
  Van Gogh (n.1853-m.1890)
  Degas (n. 1834-m.1917)
  Matisse (n.1869-m.1954)

  Molt bé. Us felicitem!

 9. CORECCIÓ: Fracàs, l’escriptor, rient, la plenitut

 10. jOSEP POL I CARLA 6

  L’impressionisme és un moviment pictòric i musical que neix a França a finals del S.XIX.
  L’impresionisme va neixer per uns senyors que es van burlar dels quadres exposats a un museu i va dir que aquells quadres es dirian quadres impressionistes.
  Les característiques que té un quadre per ser impressionista són:
  1-Pintar amb pinzellades.
  2- No tenen detalls.
  3-Tenen un efecte de llum.
  4-Bareje de colors.
  5-Pintura a l’aire lliure.
  Uns dels artistes més famosos de l’impressionisme són:
  1-Monet.
  2-Manet.
  3-Pissarro.
  4-Sisley.
  5-Vangog.
  6-Renuar.
  8-Titue.
  10-Goia.

 11. L’inpressionisme es un moviment pictòric i musical que neix a França a finals del s.XIX.El 15 d’abril del s.XIX , allà a París fan una expocició de quadres.Un escriptor es va burlar del quadre, i li va ficar de nom l’impressionistes.
  Els inpressionistes per fer els quadres capten la llum,ho fan a pincellades, no es fixen amb els detalls, la llum efecte els colors i mesclen els colors i pinten a l’aire lliure.Els pintors que són impressionistes són:Manet, Monet, Pissarro, Renoir, Van Gogh, Sisley.

 12. L’impresionisme és un moviment pictòric i musical que neix a França a finals del s.xix. El 15-4-1874 fan una expocisió que és un fracàs . L’escriptor d’una revista fa néixer l’impresionisme rient del quadre de Monet. Els quadres impresionistes tenen diferents característiques com per exemple: es deixen molts detalls, la llum ha d’afectar al quadre a l’aire lliure, la plenitut del color i utilitzen la técnica de la pincellada. Alguns dels pintors impressionistes del moment són Monet, Manet, Renoir, Maket, Degas, Gaughin, Pissarro, Van Gogh, Matisse, Blaminc, Sesam i Sisley.

 13. 1- L’ impressionisme es un moviment artistic que no només es veu amb la pintura sino també amb la música, les escultures, l’escriptura …
  2-L’impressionisme va neixer a l’any 1874 i neix d’una revista perquè es va riure d’un quadre de Monet.

  La 2 no és ben bé això! No neix d’una revista…Informeu-vos bé!

  3-Les característiques de l’impressionisme són:
  -Fan servir la tècnica de la pinzellada
  -Té pocs detalls

  Mireu els vídeos i a veure si podeu afegir més característiques de l’impressionisme!

  4-Alguns pintors impressionistes són:
  -Manet, Monet, Van Gogh, Cezanne, Renoir, Degas, Pisarro, Matisse, Gaughin, Sorolla…

 14. Melany i Marta B

  1- L’impressionisme és un moviment pictòric i musical nascut a França a finals del S. XIX.
  2- L’impressionisme neix a finals del S. XIX . Es va crear gràcies a que van fer una exposició que era un fracàs i un escriptor va en-riure-se’n d’un dels quadres que estava
  1- L’impressionisme és un moviment pictòric i musical nascut a França a finals del S. XIX.
  2- L’impressionisme neix a finals del S. XIX . Es va crear gràcies a que van fer una exposició que era un fracàs i l’escriptor d’una revista es va burlar d’un quadre de Monet (La posta de Sol) que estava allà.

  3- Captar l’impacte de la llum i els colors i fer pinzellades a l’hora de pintar
  4-Uns dels pintors són:Monet,Manet,Pissarro,Van Gogh,Renoi,Sorolla…

  Mireu els vídeos i busqueu més característiques de l’impressionisme!

 15. Carlos i Víctor

  1. L’impressionisme és l’art pictòric i musical que neix a França el 15 d’abril de l’any 1874 amb un grup de persones esculturistes i pintors que havien mostrat molts quadres però el veredicte va ser que van fracasar.
  2. Aquest moviment neix l’any 1874 amb un periodiste que es va fer burla del quadre “Sol naixent” de Monet.
  3. Les dues carecterístiques d’aquest moviment van ser les pinzellades grosses, la intensitat dels colors i la llum ha d’afectar l’aire o lloc del quadre.
  4. Els pintors impressionistes del video són: Monet, Goia, Renua, Van Gogh, Manet, Pissarro, Renoir i Sorolla.

 16. L’impressionisme és un moviment literari, músic i pictòric nascut a França, a finals del segle XIX. Va neixer a París al 15 d’abril de 1874 i va aparèixer en una exposició de pintura que va ser un fracàs i un crític és va burlar del seu quadre (sol creciente) i li va posar aquest nom. Els moviments de l’impresionisme son :
  que sempra pintavan a ‘aire lliure i les emesclas de colors.
  Alguns dels pintors mes importants son :
  Monet , Manet ,Renoir,Maket, Degas, Gaughin, Pissarro, Van Gogh, Matisse, Blaminc, Sesam i Sisley.

  A partir dels vídeos busqueu més característiques!

 17. Wang-yi i Gabriela

  L’impressionisme és un moviment pictòric que va nèixer a França a finals del s. XIX. El 15/4/1874 van fer una expoció que va ser un fracàs. Els quadres no representaven ninguna perspectiva i tampoc figures de contors definits. Els pintors del moment són Monet, Manet, Pissarro, Van Gogh, Sisley…

  Podeu fer-ho més complet! Aprofiteu els vídeos per afegir més característiques!

 18. .Definició?
  El vídeo ens ha semblat interessant i bastant informatiu, sortien molts quadres de diferents pintors.
  .Quan i com neix aquest moviment?
  Aquest moviment comença al 1874 fins 1886 i neix a París.
  .Digues dues característiques del moviment?
  Impressió i sol naixent Això no´són característiques, són quadres!
  .Fes una llista dels pintors impressionistes que s’esmenten en el vídeo?
  Monet, Pissaro, Degans ¡,Renoi,Van Gogh, Maercke…

 19. L’impressionisme és un moviment pictòric, musical i artístic. Va néixer al 15 d’abril de 1874 a França. El va crear un grup anomenat Sociedad anonima cooperativa ells van fer una exposició i aquesta els hi va sortir malament i arrel d’aquesta exposició un crític d’una revista va criticar al quadre de Monet i gràcies a això es va donar a conèixer arreu del món.
  No és ben bé així, no el va crear aquest grup, sinó que aquests van organitzar una exposició, i arrel de la crítica d’aquest senyor va sorgir.
  Expliqueu-ho bé!

  Una de les característiques és que l’impressionisme captava la llum i els colors en un moment determinat,no presentaven figures amb un contorn determinat. Alguns dels pintors impressionistes són aquests:
  Monet,Goya,Velàzquez,Matise,Sesan,Van Gogh, Degas,Renoir,Marque,Sisley,Corot i Pissarro.

 20. Cristian i Mònica

  Definició
  L’impressionisme va ser un moviment pictòric i musical que va néixer a França. Van fer un exposició el 15 d’abril de 1874, un crític d’una revista es va burlar del seu quadre (Sol Creciente). del quadre de qui?
  Els quadres no tenien cap prespectiva, el feien a l’aire lliure, no tenien contorns y es feien amb pinzellades.
  Alguns pintors més importants de l’impressionisme són:
  Monet, Renoir,Degas, Pissarro, Van Gogh, Matisse, Sesam, Blaminc, Gaughin, Sorolla i Sisley.

 21. 1- L’ impressionisme és un moviment artístic que no només es veu amb la pintura sino també amb la música, les escultures, l’escriptura …

  2-L’impressionisme va néixer a l’any 1874 per una exposicio que va fracasar. Es va fer una exposició, que va fracassar, i un crític va anomenar els quadres “impressionistes” despectivament3-D’acord? poseu-ho a la vostra manera!

  Les característiques de l’impressionisme són:
  -Fan servir la tècnica de la pinzellada
  -Té pocs detalls

  4-Alguns pintors impressionistes són:
  -Manet, Monet, Van Gogh, Cézanne, Renoir, Degas, Pisarro, Matisse, Gaughin, Sorolla…

 22. Aquest grup Sociedad anonima cooperativa va fer una exposició que va ser un fracàs. L’impressionisme va sorgir gràcies a una crítica de l’exposició que va fer un escriptor d’un quadre de Monet.

 23. 1- L’impressionisme és un moviment pictòric i musical nascut a França a finals del S. XIX.
  2- L’impressionisme neix a finals del S. XIX . Es va crear gràcies a que van fer una exposició que era un fracàs i un escriptor va riure d’un dels quadres que estava allà.
  3- Captar l’impacte de la llum i els colors i fer pinzellades a l’hora de pintar
  4-Uns dels pintors són:Monet,Manet,Pissarro,Van Gogh,Renoi,Sorolla…

 24. Carlos i Víctor

  1. L’impressionisme és l’art pictòric i musical que neix a França el 15 d’abril de l’any 1874 amb un grup d’escultors i pintors que havien mostrat molts quadres però el veredicte va ser que van fracassar.
  2. Aquest moviment neix l’any 1874 amb un periodiste que es va riure del quadre “Sol naixent” de Monet.
  3. Les dues carecterístiques d’aquest moviment van ser les pinzellades grosses, la intensitat dels colors i la llum ha d’afectar l’aire o lloc del quadre.
  4. Els pintors impressionistes del video són: Monet, Goia, Renua, Van Gogh, Manet, Pissarro, Renoir i Sorolla.

 25. L’impressionisme és un moviment pictòric, musical i artístic. Va néixer al 15 d’abril de 1874 a França. Arrel d’una exposició un crític d’una revista va criticar al quadre de Monet i gràcies a això es va donar a conèixer arreu del món.
  Una de les característiques és que l’impressionisme captava la llum i els colors en un moment determinat,no presentaven figures amb un contorn determinat. Alguns dels pintors impressionistes són aquests:
  Monet, Goya, Velàzquez, Matise, Sesan,Van Gogh, Degas, Renoir, Marque, Sisley, Corot i Pissarro

 26. L’impressionisme és un moviment literari, musical i pictòric nascut a França, a finals del segle XIX. Va neixer a París al 15 d’abril de 1874 i va aparèixer a partir d’una exposició de pintura que va ser un fracàs i un crític es va burlar del quadre d’un dels pintors, Monet (sol creciente) . Les característiques de l’impresionisme són :que sempre pintaven a l’‘aire lliure i les barreges de colors.
  Alguns dels pintors més importants són :
  Monet , Manet ,Renoir,Maket, Degas, Gaughin, Pissarro, Van Gogh, Matisse, Blaminc, Sesam i Sisley.

 27. Cristian i Mònica

  L’impressionisme va ser un moviment pictòric i musical que va néixer a França. Van fer un exposició el 15 d’abril de 1874 i un crític d’una revista es va burlar del quadre (Sol Creciente) de Monet i els va anomenar “impressionistes”.
  Els quadres no tenien cap perspectiva, els feien a l’aire lliure, no tenien contorns.
  Alguns pintors més importants de l’impressionisme són:
  Monet, Renoir,Degas, Pissarro, Van Gogh, Matisse, Sesam, Blaminc, Gaughin, Sorolla i Sisley.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s