VALORACIONS IMPRESSIONA’T

Durant el segon trimestre hem estat treballant l’impressionisme a classe. Segurament abans de començar ja en sabieu algunes coses, però n’heu après moltes més!

Expliqueu-nos què heu après, quins fets us han sorprès, quines activitats heu fet i quines us han agradat més, com és la pintura impressionista, quines curiositats heu descobert… i tot allò que volgueu! Per acabar, feu una valoració final del projecte Impressiona’t i del treball en parella i en grup.

També ens podeu explicar les coses que no us han agradat i les activitats que us agradaria haver fet, així ho tindrem en compte per una altra vegada.

Nosaltres també hem après moltes coses! 🙂

Mar, Joan Antoni, Dolors i Meritxell

Anuncis

8 responses to “VALORACIONS IMPRESSIONA’T

 1. En aquest tema de l’impressiomisme hem après moltíssimes coses. Com per exemple: els diferents pintors de l’impressionistes, com pintaven, els temes que escollien…
  Totes les activitats ens han agradat molt i ens han semblat molt interessants.
  L’activitat que ens ha agradat més ha estat quan vam haver de fer diferents posis per les fotografíes i posar-lis el color.

 2. Durant aquest treball de l’Impressionisme hem aprés moltes coses noves, com per exemple: en quin any es va crear l’Impressionisme, els quadres i pintors més coneguts.
  També hem pintat els quadres que més ens han agradat, amb llapis de color i pintures.
  El dia de Carnaval vam poder lluir a la disfressa un quadre fet per nosaltres mateixos; no va ser gaire complicat escollir l’obra artística que portaríem en la nostre disfressa, ja que vam escollir el dibuix d’un dels alumnes de la nostre classe, en concret el meu, que era el de “La Nit Estrellada” del gran pintor Vicent Van Gogh.
  Vam fer una sortida al Parc de l’ Espanya Industrial per dibuixar un paisatge de naturalesa ja que és el que pintaven els impressionistes. Varem fer dos dibuixos, un a la nostre manera i l’altre a l’estil impressionista.
  Totes aquestes activitats ens han servit per tindre més nocions sobre l’impressionisme per quan anem a París i visitem el museu Orsay.

  Òscar Gimeno Gómez

  Molt bé, Òscar! Et felicito pel teu treball durant tot el projecte.

 3. keyla,bianca i judith

  Hem après com pintaven els impresionistes, quins temes pintaven, quines tècniques utilitzaven…
  Ens han agradat totes les activitats que hem fet.
  Ens agradaria haver pintat un quadre impressionista amb pintures.
  Ens ha agradat molt aquest taller!

 4. Durant aquest treball de l’impressionisme hem après moltes coses noves, per exemple: en quin any es va crear l’impressionisme, els quadres i pintors més coneguts.
  Totes les activitats ens han agradat molt i ens han semblat molt interessants.
  Vam pintar molts quadres de l’impressionisme però el més destacat va ser ”La nit estrellada ” de Vicent Van Gogh que el vam fer per la disfressa de carnaval. També vam fer la nostra foto i vam fer un montatge de l’impressionisme.

  I us ha agradat fer aquest projecte?Creieu que us servirà per alguna cosa?

 5. Durant aquest temps que hem treballat l’impressionisme, he après moltes coses, entre elles la informació sobre el quadre de les ballarines i sobre el seu autor.
  Hem fet moltes activitats, com per exemple pintar un quadre impressionista, dibuixar i col·lorejar el quadre de “La nit estrellada” per portar-lo a la rua de Carnaval. També hem fet una fotografia i li hem canviat els colors a l’estil “impressionista”. L’activitat que més m’ha agradat ha estat aquesta última. Bé, en resum, m’ha agradat força aquest treball.

 6. Carlos i Cristian

  Aquest treball ens ha agradat molt perquè ha estat molt divertit i hem après moltes coses.
  El que ens ha impressionat molt és que l’impressionisme va començar amb un fracàs. També ens ha agradat quan ens hem fet fotos amb les nostres posicions i després les hem fet passar com a un quadre impressionista. També ens ha agradat quan hem fet les nostres disfresses amb un quadre que es deia LA NIT ESTRELLADA, després hem sortit cap a l’Espanya Industrial i hem fet dos dibuixos:
  el primer l’havíem de fer impressionista i l’altre a la nostra manera de dibuixar.

  Ens ha agradat molt aquesta activitat perquè hem pogut aprendre més coses sobre l’impressionisme.

 7. Marta B i Carla

  Aquest any, hem treballat l’impresssionisme, i hem fet:
  – Buscar sobre l’impressionisme.
  -Entrar en el museu d’Orsay.
  -Veure com queda barrrejar la música amb imatge.
  -Fer les imatges impressionismes.
  En fi, ha estat molt divertit i interessant fer tot aixó.

  Bé, però llegiu que us demanem més coses i amplieu!

 8. Raul E. Saavedra

  Durant aquest treball hem après coses de l’impressionisme per exemple en quin any es va crear, què pintava, com es diuen els quadres …
  I asta hem pintat quadres. Molts de l’escola Lloret, per carnestoltes hem pintat diferents quadres, però tots els de sisè vam pintar “LA NIT ESTRELLA ” (Vicent Van Gogh).
  El dia de Carnestoltes tots van lluir els seus quadres perquè eren molt bonics i impressionant i tots els cursos tenien una cançó para cantar.
  A tots de l’escola Lloret ens ha semblat molt bonic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s